Количка

Количката е празна.

Аз се намирам...

За връзка с нас

  • Skype: infoto@gladen.bg
  • моб. 0875324532
  • тел. 02/809 28 28

 

Кошници с цветя

  Живота е хубав Добави в любими

Живота е хубав

Аранжировка от свежи цветя в розово и бяло, символ на спокойствие, оптимизъм и реализирани мечти. Размерът показан на снимката е среден. Видът на цветята зависи от наличните за сезона, но със сигурност композицията ще изглежда по подобен начин.
Опции Цена В наличност Брой
85.05лв.
  Кошница с червени рози Добави в любими

Кошница с червени рози

Свежо и добре аранжирани рози в подходяща кошница, аранжирано със зеленина и панделка! Това ще я накара да се усмихне! Ако към това прибавите шампанско или плюшено мече - успехът е гарантиран!
Опции Цена В наличност Брой
120.90лв.
  Кошнца с бели и кремави цветове Добави в любими

Кошнца с бели и кремави цветове

Богата и добре оформена кошница от кремави и бели цветове, оформена от рози, хризантеми, свежи сезонни цветя и богата зеленина. Подходящо предложение за официални поводи като - презентации, концерти и откривания, а защо не и за да я ...... шашнете!!
Опции Цена В наличност Брой
85.65лв.
  Летен полъх Добави в любими

Летен полъх

Една неповторима наслада от топли цветове. Тази уникална по рода си кошница съдържа множество цветя в топли и ярки цветове - оранжеви рози, ярки слънчогледи и множество дребни сезонни цветя и холандски зеленини. Когато желаете да стоплите сърцето на близък до Вас човек , това е подаръкът , който трябва да изберете.
Опции Цена В наличност Брой
66.50лв.
  Розова магия Добави в любими

Розова магия

Кошница от ярки розови цветове - гербери , рози , вероника , съчетани със стилна холандска зеленина, допълнени със сезонни цветя - тя се откроява и впечатлява!
Опции Цена В наличност Брой
78.95лв.
Страница 1 от 1 Предишна | 1 Следваща
© 2010 Gladen.bg. Всички права запазени. Разработено от Mirchev Ideas.