Количка

Количката е празна.

Аз се намирам...

За връзка с нас

  • Skype: infoto@gladen.bg
  • моб. 0875324532
  • тел. 02/809 28 28

 

Рецепти

Домашни сладки праскови

Домашни сладки праскови

Продукти


яйца - 2 бр.
захар - 1 1/2 ч.
ч.олио - 1 к.
ч.прясно мляко - 1 к.
ч.амонячна сода - 1к.
л.ванилиябрашно - 500
гр.мармалад - 50 гр.

Начин на приготовление

- Яйцата се разбиват със захарта, прибавят се олиото и млякото, прибавя се и брашното, в което е содата. От полученото тесто се оформят топчета с големина на орех. 
 
- Пекат се в намазнена тавичка. 
 
- След като изстинат, всяко топче се издълбава в средата. Пълни се с мармалад или маслен крем. Залепват се двете части. 
 
- Така приготвените сладки се боядисват със сладкарска боя разтворена в захарен сироп в бледо жълто или бледо розово. Овалват се в кристална захар.


Добави коментар
Коментар:


© 2010 Gladen.bg. Всички права запазени. Разработено от Mirchev Ideas.