Количка

Количката е празна.

Аз се намирам...

За връзка с нас

 • Skype: infoto@gladen.bg
 • моб. 0875324532
 • тел. 02/809 28 28

 

Globe System

Отворено
с предварителна заявка
Работно време
от 08:00 до 17:00

Фирма Globe System е специализиран доставчик на минерална и трапезна вода имащ за цел да предложи най-качественото и прецизно обслужване на своите клиенти.

За удобството и уюта в твоя дом и офис ти предлагаме диспенсъри (машини за топла и студена вода), с високо качество и атрактивен дизайн.

Всички машини са с 1 година пълна гаранция.
 
БЕЗПЛАТЕН АПАРАТ за топла и студена вода!


                                                    Промоция

Вземете безплатен апарат за студена и топла вода сега:

Практичен и стилен апарат за топла и студена вода.

Гореща вода 87 - 90C°, Студена вода 8 - 12C°

Условия : месечно потребление от 2 галона ( 19л. бутилки )

- безплатна доставка на водата * доставка се заплаща само при липса на асансьор

- безплатна поддръжка и профилактика на апаратите за вода

- богат избор от минерални, трапезни и изворни води

- доставки до 21.30ч.

При поръчката се заплаща :

Еднократен ВЪЗВРАЩАЕМ депозит за галоните ( 19л бутилки ) в размер на 10лв за брой . Промоцията е валидна при поръчка на 3бр. галона първоначално :

Цена на водата – 5.50 лв.

за един брой 19л. галон, „Горна Баня” – 7.50лв. лв за един брой 19л. галон

Пример – поръчка на 3бр галони – „ Хисар” , „Предела” и „Велинград”

+ безплатен апарат за топла и студена вода – 61. 50лв

Промоцията е валидна за кварталите – Дружба, Младост, Слатина , Гео Милев, Лозенец и Иван Вазов.

 

Глоуб Систем предлага Поддръжка на апаратите за подаване на вода, както и Санитаризиране на апаратите за подаване на вода.

 

Санитаризиране е процес, който включва прочистване на цялата система на апарата за подаване на вода със сертифицирани препарати и озонаторен апарат.


Фирма Глоуб Систем работи само със сертифицирани производители на минерална и трапезна вода, гарантиращи качеството на продукта.

 

* Цените са без включено ДДС !!!


Можеш да посетиш Globe System на ул. Мърфи N:4.

N.B. Фирма Глоуб Систем работи само със собствен амбалж!

Условия на доставка

 • Извършва доставка в почти всички квартали на София.
 • Можеш да поръчваш както за офиса, така и за дома.
 • Трябва да поръчаш минимум две 19л бутилки с вода, като за Захарна Фабрика, Люлин 1-10, Надежда 1-6, Бояна, Бункера, Волуяк и Враня трябва да поръчаш минимум 5 галона.
 • Поръчките ти се приемат с 24 часа заявка.
 • Доставки се приемат от понеделник до петък между 10 ч. и 17 ч. и  се извършват от 9:00 ч. до 21:30 ч. от понеделник до петък. !!!
 • Доставката е безплатна.
 • Можеш да си закупиш диспенсър за топла и студена вода или ръчна помпа с приставки за различни бутилки;
 • Ако имаш фирма и можеш да консумираш по 10 бутилки от по 19л на месец Globe System ще ти предостави диспенсър за вода безплатно.
 • Ако нямаш собствени бутилки се заплаща по 10лв депозит за всяка бутилка.

 

Водата, която пием ...


Водата безспорно е "извор на живот", основна съставна част на всяка клетка, участва в обмяната на веществата, терморегулацията и помага за изхвърляне на отпадните вещества чрез метаболизма.


Водата e най-чистата, здравословна и натурална напитка, която идва директно от природата. Тя утолява най-добре жаждата, без да натоварва с калории, оцветители или консерванти.


 Минерални води Минералните води се добиват обикновено от 300 до 700 м дълбочина. В процес, отнел над 1000 години, в кухините с вода в недрата на Земята минералите от скалите са преминали във водата. Поради това тези води са с по-висока обща минерализация и извират с температура над 20 градуса по Целзий. Минералните води лекуват и оказват благоприятно влияние върху редица болести като : бъбречно - урологични, жлъчно - чернодробни, стомашно чревни, обменно – ендокринни, хронични, професионални интоксикации и мн. мн. други. Всяка минерална вода има различен състав и качества описани на етикета.


 Трапезни води Трапезните води са с много ниска минерализация и подходящи за всекидневна употреба. Повечето от тях са с прекрасни вкусови качества. Ниската минерализация позволява ежедневна консумация без опасност от вредно въздействие. Поради тази причина е препоръчително да се редуват минералните води с трапезни и изворни.


 Изворни води Изворните води се добиват много по-близко до земната повърхност – до 100 м дълбочина, при температура под 20 градуса по Целзий. Като по-млади води те са с много ниска минерализация - обикновено 80-100 мг/л.


Специалистите са категорични - изворната вода е еликсир за тялото. Водещи педиатри у нас я препоръчват за всички възрасти, но и като единствения продукт, който може да се консумира от новородени и съвсем малки деца. Основание за това дава слабата й минерализация и ниското съдържание на натрий

.

 • Как да редуваме водата.

Класическа схема на редуване при минералните води e 15 дни консумация и 15 дни почивка. Добре е да си „почиваме” с неминерална вода с много ниска минерализация – под 100 мг/л. Повечето специалисти препоръчват да са натурални, необработени изворни и трапезни води с ясен произход. Някои от тях дори отиват още по-далеч и твърдят, че водата има памет и носи енергията на мястото, откъдето идва.


 • Нашата препоръка

Редувайте минералната вода с трапезна и изворна вода на равни периоди. Не обърквайте минералните с изворните и трапезни води, а бъдете експерти за вашето здраве, за да се чувствате винаги добре, свежи и с тонус.

 

Не подценяваме приемането на достатъчно количество вода, тя е основен фактор за функционирането на мозъка, черния дроб, клетките. Слабо минерализираната вода е най-полезна за обмяната на веществата в организма, за да се чувстваме добре.

От 60 до 75% е съдържанието на вода в един възрастен човек, а загубата на 1 до 3 % от нея води до дехидратация, от там и до неблагоприятни въздействия до общото ни здравословно състояние - едни от най-честите признаци за това са главоболие, чувство на умора, загуба на концентрация.


Ето защо е необходимо да се приемат от 1,5 до 2,5 литра вода на ден, особено в летните горещини, когато температурите са високи.

© 2010 Gladen.bg. Всички права запазени. Разработено от Mirchev Ideas.