1.София

2.Всички ресторанти

3.Изберете метод на плащане

4.Наслади се на ястието

Доставка

За да поръчаш, е необходимо да ни кажеш кой си, къде си и какво желаеш да ти доставим.

Всичко това се случва на нашата интернет страница Gladen.bg, където напълно безплатно можеш да ползваш подробна информация за предложенията на подбрани ресторанти и доставчици на разнообразни услуги.

Когато поръчваш храна, по подразбиране се показват всички ястия от ресторантите на сайта. Когато започнеш да пълниш кошницата си, ще трябва да уточниш къде си, защото някои ресторанти не доставят навсякъде. По този начин ще видиш и реалната цена и време за доставка.

Всеки ресторант работи при различни условия за доставка. Можеш да се запознаеш с тях, като отидеш на Ресторанти.

Ще ти е още по-лесно, ако още с идването на сайта се логнеш с твоето потребителско име и парола. Така ще виждаш веднага кои ресторанти доставят при теб, колко ще ти струва доставката и кога най-скоро може да пристигне поръчката ти. Ще имаш достъп и до миналите си поръчки, както и до личната ти селекция от любими ястия :)

След като направиш своя избор, преди да потвърдиш, ще трябва да ни кажеш точния си адрес, телефон за връзка, както и името си, ако все още не си се логнал с твоето потребителско име и парола.

След като потвърдиш поръчката си, ние ще предадем твоите желания, както и по-специалните ти изисквания на ресторанта или търговеца, заедно с името, адреса и телефона ти (тази информация е необходима за изпълнение на поръчката).

Възможно е да поръчаш и по телефона:

Или пък онлайн:

  • info@gladen.bg

В горните случаи регистрацията не е задължителна, но би ти спестила време, за да не повтаряш всеки път една и съща информация за себе си - име, адрес и телефон.

Поръчката ти ще достави куриер на ресторанта или търговеца, от който си поръчал.

Времето на доставката е по подразбиране най-ранният възможен час, но преди да потвърдиш поръчката си, можеш да укажеш и по-късен ден и час.

Плащаш за поръчката си на куриера, който ти я донесе. Възможно е да платиш и онлайн за поръчките си към ресторантите и за услугите, отбелязани с логото на ePay или и ePay кредитна карта. Повече информация за онлайн плащането можеш да намериш в Условия за онлайн плащане.

Цените при нас са същите, както когато поръчваш направо от ресторанта, но има повече промоции! Можеш да ги разгледаш, като отидеш на Промоции.


В случай, че нещо се обърка или пък те тревожи, можеш да ни се обадиш по всяко време на денонощието по телефона:

  • тел.: 02/809 28 28

Или онлайн:

  • e-mail: info@gladen.bg

Когато похапнеш, непременно докладвай дали си доволен! Така ние ще се погрижим всеки следващ път да ти харесва все повече.

Споделяй повече с приятели. Особено похвали за нас :)